10 Cele mai bune boxe PC pentru jocuri și divertisment

Cele mai bune boxe PC pentru jocuri pot oferi o calitate excelentă a sunetului pentru o experiență cu adevărat captivantă și realistă. Majoritatea computerelor vin cu difuzoare încorporate, dar acestea nu pot reproduce cu exactitate sunete complexe prin difuzoare dedicate. Dacă doriți cele mai bune experiențe audio și muzicale posibile, o pereche de difuzoare de calculator de calitate este un must-have.

Să aruncăm o privire mai atentă la unele dintre cele mai bune opțiuni de pe piață, oferind cea mai bună calitate a sunetului în scopuri de jocuri și divertisment.

 

10 Cele mai bune boxe PC pentru jocuri și divertisment
Majoritatea oamenilor ar fi de acord că, atunci când vine vorba de accesorii de jocuri, cum ar fi difuzoarele, cu cât trebuie să plătiți mai mult, cu atât veți obține o calitate mai bună. Dar putem argumenta că cei mai buni vorbitori nu trebuie să fie cei mai scumpi și nici nu trebuie să ofere un sunet de calitate cinematografică. Cele mai bune difuzoare sunt cele care oferă o calitate excelentă a sunetului la prețuri rezonabile. Acestea fiind spuse, iată câteva dintre opțiunile pe care ar trebui să le luați în considerare:

 

 

1
Logitech Z623 2.1 Difuzoare
Logitech Z623 2.1 Este un sistem de difuzoare bine conceput și bine construit și unul dintre cele mai bune difuzoare PC pentru jocuri. Ca sistem de difuzoare 2.1, este format dintr-o pereche de difuzoare și un singur subwoofer. Pentru cei necunoscuți, un subwoofer este un dispozitiv suplimentar care redă note de bas mai joase care vă permit să „simțiți” bătăile.

Din punct de vedere al designului, difuzoarele arată extrem de sofisticate și profesionale, cu acoperirea lor neagră și designul ergonomic. Difuzoarele sunt înclinate în sus cu câteva grade ca un satelit pentru a direcționa semnalele audio direct în urechile ascultătorului. Fiecare satelit vine cu o mufă pentru căști, buton de alimentare și butoane de bas. Funcționează cu orice dispozitiv cu mufă pentru căști sau intrare RCA.

Calitatea sunetului pe care o obțineți cu această unitate este clară și clară, deși notele de bas sunt puțin grele. Dacă doriți un profil de sunet mai echilibrat, va trebui să întoarceți atât notele de bas, cât și minimele medii pentru a ușura tranziția de frecvență între difuzoare și subwoofer. De asemenea, ar ajuta la plasarea subwooferului la o anumită distanță de difuzoare pentru a menține sunetul echilibrat.

Fiecare difuzor are propriul buton de alimentare, ceea ce înseamnă că poate funcționa independent de celălalt. În mod normal, aveți un buton de alimentare pentru fiecare pereche de difuzoare, dar în acest caz, puteți opri unul dintre difuzoare și puteți juca celălalt.

Puteți obține propriul set Logitech Z623 la un preț cuprins între 100 și 150 USD. Dispozitivul vine de obicei cu o politică de înlocuire de șapte zile, precum și o garanție de un an.

 

2
Difuzoare Razer Nommo Chroma Gaming
Razer este un brand lider în comunitatea de jocuri și produce totul, de la tastaturi și căști pentru jocuri până la șoareci de jocuri. Nommo Chroma este unul dintre cele două dispozitive din gama de difuzoare Nommo Chroma lansată de Razer în 2018.

Difuzoarele au un design modern și elegant și stau mai înalte decât majoritatea difuzoarelor la o înălțime de aproximativ nouă centimetri. Sunt înclinate în sus cu câteva grade, probabil pentru a direcționa semnalele audio direct către urechile ascultătorilor. Fiecare difuzor stă deasupra unei baze circulare cu fundul căptușit pentru a nu aluneca de pe masă.

Compoziția carcasei exterioare a difuzoarelor este combinația dvs. standard de plastic și metal, cu un design negru mat. Cel mai notabil aspect al compoziției lor este că nu colectează amprente atunci când le atingi. Dar aspectul de design cel mai atrăgător este benzile cromatice sau inelele de lumină din partea de jos a fiecărui difuzor. Acestea reflectă benzi de culoare asemănătoare curcubeului ori de câte ori difuzoarele sunt în modul activ.

Luminile Chroma sunt speciale, deoarece nu numai că adaugă un aspect estetic difuzoarelor dvs., ci vă aduc și difuzoarele la viață atunci când jucați jocuri. Aceste lumini sunt, de asemenea, capabile de culori în conformitate cu nivelul de activitate într-un joc. De exemplu, inelele se aprind fie cu o culoare verde, fie albastră pentru a indica volumul sau nivelurile de bas.

Nommo Chroma oferă performanțe excelente de sunet, deoarece oferă o gamă completă și bogată de semnale audio cu bas crescut. Volumul mediu nu este la fel de tare ca Nommo Chroma Pro, dar ar trebui să fie suficient pentru gameplays solo la birou sau în interiorul dormitorului. Fiecare difuzor are propriul buton de bas pentru reglarea notelor de bas pe orice melodie sau coloană sonoră.

Prețul mediu pentru Razer Nommo Chroma se încadrează în gama de prețuri de la 100 la 150 USD. Dispozitivul vine cu o garanție opțională de un an, dar acest lucru trebuie să solicitați de la Serviciul pentru clienți.

 

3
Difuzoare Creative Pebble Plus
Creative Pebble Plus poate fi opțiunea perfectă pentru persoanele care sunt conștiente de costuri sau trebuie să lucreze cu un buget foarte restrâns. Pentru prețul unei singure facturi de cablu, puteți obține deja o pereche robustă și ușoară de difuzoare care oferă sunete de înaltă calitate. Plătiți încă cinci dolari și puteți aduce deja acasă un subwoofer pentru a finaliza setul.

Este nevoie de o singură privire asupra vorbitorilor pentru a înțelege originile numelui lor, deoarece sunt foarte „asemănătoare cu pietricelele” cu factorul lor de formă orb. Dar chiar și atunci, s-ar putea să observați că aceste difuzoare asemănătoare orbului nu sunt complet cilindrice. De fapt, au vârfurile înclinate într-un unghi de 45 de grade, făcându-le să alunece semnalele audio direct în direcția voastră.

Când vine vorba de performanță, ați fi greu să găsiți ceva asemănător la acest punct de preț. Semnătura sonoră pentru majoritatea pieselor este clară, bine definită și echilibrată. Chiar și piese complexe au o mulțime de viață și de detaliu pentru a le, și puteți distinge cu ușurință între instrumentele care sunt jucate în armonie. Indiferent dacă jucați sau ascultați muzică, este de așteptat un nivel clar de sunet.

Creative Pebble se vinde cu mai puțin de 50 USD. Această gamă de prețuri este un furt imens, în special având în vedere calitatea de construire a difuzoarelor, precum și caracteristicile suplimentare pe care le obțineți în schimb.

Lasă un răspuns