10 Cele mai bune opțiuni Mini Laptop pentru fiecare utilizator

Laptop-uri vin în toate formele și dimensiunile, cumpara mini laptop opțiuni vin cu dublu avantaj de portabilitate și performanță. Mini laptopurile împărtășesc o mână de caracteristici cu laptopurile tradiționale, cu excepția faptului că sunt mai mici și mai ușoare. Indiferent dacă vă place să călătoriți sau aveți nevoie de ceva ușor și mobil, un mini laptop poate face diferența. Să aruncăm o privire la cele mai bune opțiuni pe care piața le poate oferi.

 

10 Cele mai bune opțiuni Mini Laptop pentru fiecare utilizator
Există un ocean de opțiuni pentru laptop acolo, iar unele opțiuni răspund unei anumite nișe de utilizatori cu nevoi specifice. De exemplu, există o piață specifică pentru laptopuri cu componente care pot fi înlocuite, de asemenea laptopuri modulare. Factorul de upgradabilitate care vine cu laptop-uri modulare le permite să dureze de două ori sau de trei ori, atâta timp cât laptop-uri standard. Iată o listă cu cele mai bune laptopuri modulare cu componente actualizabile pe care le puteți analiza.

Mini laptopurile sunt, de asemenea, un produs de tip nișă, care satisface nevoile studenților, profesioniștilor și persoanelor care călătoresc mult. Dar cum știi exact când un laptop este un mini laptop sau nu? Laptopurile sunt de obicei măsurate prin lățimea ecranelor lor. După ce au curățat internetul, majoritatea oamenilor par să fie de acord că laptopurile cu ecrane mai mici de 14 inci Se potrivesc descrierii. Acestea fiind spuse, iată câteva dintre cele mai puternice și portabile mini Laptopuri pe care le puteți cumpăra:

 

1
Lenovo Ideapad 3 Mini Laptop
1 din 1
Verificați cel mai recent Prețdacă sunteți în căutarea unui mini laptop care să fie atât durabil, cât și accesibil, atunci Acer Swift 3 vine cu ușurință în minte.

Dispozitivul are un LCD de 14 inch care rulează la o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli. Are o rezoluție relativ clară și luminoasă, care rezistă bine pentru sarcini standard, cum ar fi vizionarea YouTube, citirea articolelor și scrierea de lucrări. Nu are o opțiune cu ecran tactil, dar nu v-ați aștepta la această opțiune pentru acest punct de preț.

Acest laptop este destul de bine pus împreună, chiar și balamaua ecranului și carcasa exterioară din plastic se simt durabile. În plus, dispozitivul are taste extrem de tactile și bine distanțate, care se simt moi, dar substanțiale. Mai mult, obțineți și selecția standard a comenzilor rapide de la tastatură, cum ar fi volumul, luminozitatea și așa mai departe.

În centrul Ideapad 3 este AMD Ryzen 5 5500 APU, ceea ce înseamnă că CPU și GPU sunt pe aceeași matriță. Acest procesor, în special, este una dintre cele mai eficiente versiuni de putere de la AMD. Poate ține pasul cu sarcinile primare și complicate, cum ar fi producția și redarea conținutului digital.

În plus, dispozitivul rulează pe 8 GB RAM și 256 GB Stocare internă SSD, ceea ce este mai mult decât suficient pentru un utilizator tipic de laptop. Din punct de vedere al bateriei, dispozitivul poate livra oriunde între trei și patru ore de funcționalitate deconectată, cu o utilizare standard și nedemontabilă.

Laptopul Acer Swift 3 mini este disponibil pe Amazon pentru mai puțin de 650 USD.

 

2
Asus A210 Mini Laptop
Asus A210 este probabil unul dintre cele mai bune laptopuri de pe piață și asta nu datorită designului său fizic sau a performanțelor stelare. În timp ce dispozitivul este destul de simplu în aceste zone, acesta lovește unghia de pe cap în ceea ce privește accesibilitatea și portabilitatea.

Asus A210 are un design simplu: un șasiu din plastic, ecran de sticlă, rame groase de cauciuc și o tastatură cu iluminare din spate. Dispozitivul are balamale foarte flexibile care permit laptopului să se aplatizeze ca o carte, ceea ce este excelent. Dar cel mai impresionant aspect de design este, fără îndoială, touchpad-ul, care alternează ca un tampon numeric pentru tastarea numerelor.

Ecranul Asus A210 de 11,6 inci este afișat la o rezoluție standard de 1366 x 768 pixeli. În timp ce unii oameni pot considera această rezoluție ca subpar, ar trebui să fie mai mult decât suficient pentru sarcini de bază precum e-mail, documente, chat și social media. Doar nu vă așteptați să țină pasul cu sarcini extrem de solicitante, cum ar fi redarea, editarea video sau jocurile.

Echipat cu un Intel Pentium Silver n5000, Asus A210 este perfect potrivit pentru productivitatea de bază, cu avantajul suplimentar de a nu atrage prea multă energie din pachetul de baterii. Dispozitivul vine, de asemenea, cu 4 gigabyte de memorie RAM DDR4 și 64 GB de stocare internă, ceea ce ar trebui să vă aducă prin muncă ușoară.

Asus A210 este una dintre cele mai rentabile Opțiuni de pe piață și costă oriunde între 200 și 240 USD pe Amazon. Vânzările frecvente pot scădea prețul sub 200 USD.

 

3
HP Stream 11 mini Laptop
HP Stream 11 este cea mai recentă iterație din seria HP Stream. Este o opțiune excelentă pentru persoanele care au nevoie de un laptop Windows cu aspect decent, foarte compact și, eventual, cu costuri reduse.

Laptopul are un factor de formă foarte elegant, măsurând 11,0 x 7,5 x 0,7 inci (WHD) și cântărind doar 2,4 kilograme. Laptopul vine într-o carcasă vibrantă din plastic albastru sau vibrant magenta, cu un ecran LCD de 11,6 inci mărginit de rame groase din plastic. Ecranul de 11,6 inci afișează o rezoluție nativă de 1.366 x 768 pixeli, puțin mai mică decât full HD.

Vizavi de afișaj este o tavă de tastatură albastră lustruită, vibrantă, cu taste din plastic alb, perfect distanțate. Cheile din plastic au o consistență moale, asemănătoare membranei, care le face foarte confortabile pentru a tasta pentru perioade lungi de timp.

În comparație cu predecesorii săi, această versiune, în special, rulează pe cea mai recentă versiune de Windows (Windows 10). Windows 10 este însoțit de programe implicite precum Internet Explorer, Office 365 și OneDrive, iar acesta din urmă vă oferă o capacitate de stocare implicită de 1 TB. Din punct de vedere al bateriei, vă puteți aștepta ca bateria să dureze până la opt ore la o singură încărcare.

Din păcate, Stream 11 vine și cu câteva compromisuri, cum ar fi o viteză redusă a procesorului și un spațiu de stocare SSD de 32 GB. Puteți remedia aceasta din urmă într-o măsură utilizând un slot pentru card microSD capabil să dețină 128 GB în plus.

Laptopul HP Stream mini este perfect pentru îndeplinirea sarcinilor de bază și este unul dintre cele mai ieftine mini Laptopuri pe care le puteți cumpăra. Unitatea este disponibilă la un preț corect de mai puțin de 250 USD pe Amazon.

 

4
Apple Macbook Air (Ediția 2020)
Apple Macbook Air este considerat în primul rând unul dintre cele mai populare laptopuri la nivel global și dintr-un motiv întemeiat. Totul despre laptop strigă de calitate, de la construcția sa fizică la procesoarele sale high-end și software-ul încorporat.

Macbook Air este cu siguranță pe partea mai ușoară a spectrului, măsurând 11.97 x 8.36 x 0.63 inci (WHD) și cântărind doar 2.8 kilograme. Acest factor de formă ușor facilitează transportul dispozitivului cu o singură mână practic oriunde.

Macbook Air este proiectat superb, cu un șasiu elegant, din aluminiu, care este o opțiune mult mai durabilă decât acele laptopuri învelite în plastic. Există trei opțiuni de culoare pentru șasiu: gri spațial, aur roz sau culori argintii.

Ecranul are o lungime de aproximativ 13,3 inci, ceea ce nu este chiar cel mai mic ecran. Cu toate acestea, Acesta oferă un impresionant clare și clare 2,560 de 1,600 pixeli stabilit într-un raport de aspect 16:10. Această rezoluție este o îmbunătățire față de full HD, dar nu este la fel de bună ca 4K.

Apple a trecut recent tastatura fluture mult-maligned, predispuse la praf și chei sparte probleme, cu noua tastatură Magic. Această tastatură oferă o experiență de tastare mult mai confortabilă decât originalul.

Macbook Air folosește cele mai noi și mai puternice procesoare de la Intel. La început, vi se va cere să alegeți dintre procesoarele Core i3, Core i5 și Core i7, toate din cea mai recentă familie de generații Intel 10. Acest lucru ar trebui să ofere computerului dvs. o performanță suplimentară și un impuls grafic, suficient pentru a gestiona jocurile și redarea video.

Apple Macbook Air este unul dintre cele mai scumpe mini-Laptopuri pe care le puteți obține, cu prețuri care încep de la 1.000 USD. Dar fiți siguri că prețul este justificat pentru ceea ce obțineți în schimb în termeni de performanță, durabilitate și flexibilitate.

 

5
Acer Chromebook Spin 311 Mini Laptop Convertibil
Acer Chromebook 311 este un alt laptop compact și versatil conceput pentru studenți și profesioniști cu suficientă putere pentru a naviga pe internet și a efectua sarcini de zi cu zi.

Acer Chromebook 311 este, fără îndoială, un design de finisare, măsurând 11,7 x 8,1 x 0,8 inci (WHD) și cântărind 2,6 kilograme. Deși nu este cel mai bun dintre Chromebookuri, este încă suficient de mic pentru a se potrivi în majoritatea rucsacurilor sau genților de umăr.

Chromebookul ia după apariția unui mini-Macbook, cu excepția faptului că șasiul său este realizat în întregime din plastic în loc de aluminiu. Șasiul de culoare argintie contrastează cu tastele sale negre mate și ramele mari, negre de pian, care fixează afișajul.

Vorbind despre afișaje, Chromebookul are un ecran tactil din sticlă IPS de 11,6 inci acoperit cu sticlă antimicrobiană gorilla. Ecranul oferă o rezoluție nativă de 1.366 x 768 pixeli. Deși acest lucru nu reușește să atingă rezoluția ideală full-HD, rămâne perfect acceptabil pentru sarcinile zilnice ușoare.

Dar un aspect de design care iese în evidență cu Chromebookul este capacitatea sa de a se transforma într-o tabletă Android. Ecranul tactil se poate roti la 360 de grade pentru a se plia în partea din spate a ecranului ca o tabletă. În plus, Balamalele sunt suficient de rezistente pentru a rezista manipulărilor zilnice, ajutând dispozitivul să îmbătrânească mai bine.

În spatele scenei, Chromebookul rulează pe o combinație standard a unui procesor Intel Celeron. În plus, dispune de 4 GB RAM și 32 GB Stocare locală, care funcționează ca o memorie flash eMMC.

Acer Chromebook Spin 311 se vinde cu mai puțin de 280 USD pentru modelul de 32 GB și mai puțin de 340 USD pentru modelul de 64 GB.

 

6
Lenovo Chromebook Flex 3 Mini Laptop

Lasă un răspuns