12 Cele Mai Bune Accesorii Pentru Laptop Pe Care Ar Trebui Să Le Obțineți

Lângă telefon, laptopul dvs. este probabil elementul pe care îl utilizați zilnic pentru cele mai lungi perioade. Dar, în timp ce laptopurile au multe de oferit, nu pot oferi totul. Acest lucru este în cazul în care laptop accesorii vin, deoarece acestea vă ajută să pârghie funcțiile de laptop-ul deja eficient încă imperfect. De la hub-uri USB la tastaturi wireless, iată câteva dintre cele mai bune accesorii pentru laptop pe care le puteți cumpăra pentru dvs. sau prietenii dvs:

 

12 Cele Mai Bune Accesorii Pentru Laptop Pe Care Ar Trebui Să Le Obțineți Astăzi
Accesoriile laptopurilor iau multe forme diferite. Unii vă protejează laptopul de elemente și ruperea fizică, în timp ce alții își extind funcționalitatea pentru a satisface nevoile dvs. specifice. Totuși, alții vă oferă să vă îmbunătățiți nivelul de confort în timp ce utilizați dispozitivul. În funcție de nevoile dvs., puteți găsi aceste accesorii pentru laptop accesibile și utile:

 

1
Anker USB Hub
Toate laptopurile au porturi, dar se întâmplă atât de des că nu au suficiente porturi pentru a găzdui toate dispozitivele pe care doriți să le conectați. Dacă găsiți în mod constant un port suplimentar, fie pentru a extrage date, fie pentru a încărca mai multe dispozitive în același timp, atunci Hub-ul USB Anker poate fi soluția.

Dispozitivul compact are două porturi de tip USB-C, două porturi de tip USB A, un singur port HDMI și un singur port de card SD/card MicroSD. Porturile USB-C și USB-A pot transfera fișiere la o viteză maximă de 5 gigabyte pe secundă (Gbps), în timp ce portul HDMI unic acceptă afișarea media la rezoluții de până la 4K @ 30Hz. Dispozitivul se conectează la laptop printr-un port USB-C fără instalare.

Portul USB Anker 7-în-1 este disponibil pe Amazon pentru mai puțin de 35 USD. Dispozitivul vine cu o garanție de 18 luni care acoperă defectele din fabrică.

 

2
Kit De Iluminat Pentru Conferințe Video Cyezor
Un rezultat neașteptat al unui an de muncă obligatorie la distanță este o dependență sporită de metodele digitale de comunicare, iar videoconferința este una dintre ele. Dacă doriți să arătați cât mai bine în timpul apelurilor video și al întâlnirilor, ar trebui să obțineți o lumină de birou portabilă, cum ar fi kitul de iluminare pentru conferințe video Cyezor.

Mini inel lumina Clipuri pe partea de sus a ecranului laptop pentru a ilumina fata ta și de a elimina umbre nedorite pentru a vă oferi un aspect natural și de viață ca pe apeluri video. Clip set design de lumina vă permite să rotiți lumina spre orice direcție și unghi care doriți.

Lumina are cinci niveluri de luminozitate și trei temperaturi de culoare (alb, cald, sau lumina naturala) pentru tine de a alege de la. Toate comenzile sunt disponibile pe comutatorul din cablu și are un port UWB la sfârșit pe care îl puteți utiliza pentru a încărca lumina.

Kitul de iluminat pentru conferințe video Cyezor este disponibil pe Amazon pentru mai puțin de 30 USD.

 

3
Card SanDisk Ultra 64GB Micro SDXC UHS-I cu adaptor
Majoritatea laptopurilor sunt echipate cu stocare internă între 250 și 500 de Gigabyte (GB), ceea ce este adesea insuficient pentru a stoca toate datele dvs. Un card SD vă poate mări spațiul de stocare intern cu o lovitură lungă și poate stoca atât date direct de pe computer, cât și transfera date către alte dispozitive. Când măriți spațiul de stocare pentru laptop, nu puteți greși cu SanDisk Ultra 64 GB.

În timp ce 64 GB pare greu impresionant în zilele noastre, asta nu înseamnă că nu poate deține un volum mare de fișiere. Ar trebui să fie suficient să stocați până la 9.400 de fotografii sau 20,8 ore de videoclipuri cu rezoluție de 720p. În plus, cardul promite să ofere viteze de transfer ultra-rapide de până la 120 MB/s, echivalente cu aproximativ o sută de fotografii pe secundă.

Cardul vine cu adaptorul său, pe care îl puteți utiliza pentru a transmuta cardul microSD într-un card SD/SDHC/SDXC de dimensiuni mari, permițând cardului să se încadreze în dispozitive mai mari cu porturi SD/SDHC/SDXC. Cardul funcționează mână în mână cu o aplicație dedicată pentru acces simplificat și copie de rezervă a fișierelor.

Cardul SanDisk Ultra 64gb Micro SDXC UHS-I cu adaptor este unul dintre cele mai accesibile carduri SD de pe piață și puteți obține unul pentru mai puțin de 12 USD pe Amazon.

 

4
Chijire 16-inch Laptop răcire Pad
Dacă utilizați un laptop mai vechi, șansele sunt că este mai predispus la supraîncălzire, până la punctul în care dispozitivul se supraîncălzește și se oprește singur. Dacă începeți să vedeți semne de supraîncălzire, este posibil să aveți nevoie de un tampon de răcire pentru a preveni defectarea completă a dispozitivului. Același lucru este valabil și atunci când utilizați un laptop pentru jocuri cu procesoare și GPU-uri mai mari.

Placa de răcire a laptopului Chijire arată foarte mult ca o masă pentru laptop la prima vedere, cu factorul de formă plat și dreptunghiular și picioarele scurte. Este proiectat cu o suprafață de plasă metalică și două turbofane care absorb și disipează căldura de la laptop în aer liber.

Plasa metalică este înclinată la un unghi reglabil de 45 de grade pentru a facilita disiparea căldurii. Din punct de vedere al performanței, placa de răcire pare să funcționeze bine și vă poate menține laptopul rece atât timp cât trebuie să îl utilizați.

În plus, se poate potrivi aproape orice tip de laptop care are o lungime cuprinsă între 12 și 17 inci. Între timp, baza sa are, de asemenea, o margine subțire, pliabilă, pentru a vă menține laptopul în poziție în timp ce îl utilizați. Marginea superioară a tablei conține două porturi USB, unul pentru încărcarea unui dispozitiv extern și celălalt pentru alimentarea ventilatoarelor de răcire.

Puteți achiziționa propriul tampon de răcire pentru laptop Chijire pe Amazon pentru mai puțin de 20 USD.

 

5
difuzor USB eMeet
Cu întâlnirile digitale în creștere, cu greu poți scăpa de o săptămână sau o lună fără a fi nevoie să vorbești cu alte persoane online. Majoritatea oamenilor se bazează pe căștile lor pentru a comunica, dar aceasta nu ar trebui să fie singura opțiune disponibilă. Dacă preferați o metodă de comunicare fără mâini și deschisă, atunci utilizarea unui difuzor poate fi o idee grozavă.

Difuzorul USB eMeet este proiectat să stea lângă laptop, permițându-vă să comunicați cu prietenii și colegii complet fără fir. Dispozitivul în formă de tort de lună arată foarte asemănător afacerii, cu găurile difuzoarelor și butoanele de control dispuse într-un arc ușor descendent. Din punct de vedere al performanței, difuzorul oferă o combinație excelentă de volum mare, precum și claritate a sunetelor.

Mai mult, difuzorul USB eMeet se poate conecta la o varietate de dispozitive, începând cu laptopul dvs. printr-un port USB-C pentru o conexiune prin cablu sau un dongle USB pentru o conexiune wireless. De asemenea, se poate conecta la smartphone-ul dvs. printr-un port AUX-IN de 3,5 mm, precum și un difuzor extern printr-un port AUX-OUT de 3,5 mm. Un slot mic este, de asemenea, în partea de jos a difuzorului pentru a stoca dongle-ul USB.

Difuzorul USB eMeet este disponibil pe Amazon pentru mai puțin de 60 USD. În plus, eMeet oferă și o garanție de un an pentru defectele din fabrică.

 

6
Depstech Webcam cu microfon
În epoca întâlnirilor la distanță, camerele web portabile sunt un must-have. Nu numai că aceste dispozitive sunt utile pentru întâlniri online, dar tind să fie și mai ieftine decât camera video tipică. Când vine vorba de furnizarea de streaming de calitate HD într-un pachet accesibil, Camera Web Depstech este cea mai bună opțiune.

Camera Web clip-on se atașează la partea de sus a computerului și poate fi îndepărtată cu ușurință atunci când nu este utilizată. Dispozitivul se conectează la computer printr-o conexiune de tip USB-C, fără a fi necesare drivere speciale sau instalare. Mai mult, obiectivul are un capac detașabil care vă protejează confidențialitatea și vă ajută să păstrați obiectivul curat.

Dispozitivul acceptă streaming video full HD și înregistrare, cu o rezoluție maximă de 3840 rezoluție 2160 la 30 fps. În afară de capacitatea sa de streaming HD, dispozitivul are și alte caracteristici speciale de oferit. Pentru a fi exact, dispune de filtrare a zgomotului, care permite microfoanelor să filtreze zgomotul de fundal; precum și urmărirea feței, care menține subiectul focalizat și elimină distragerile.

Camera Web Depstech cu microfon este una dintre cele mai accesibile opțiuni de cameră web pe care le puteți găsi pe Amazon, costând nu mai mult de 70 USD. Dispozitivul vine, de asemenea, cu un trepied și un capac de confidențialitate.

 

7
Amazon Basics cablu HMDI împletit certificat Premium
S-ar putea să existe cazuri în care trebuie să proiectați conținutul PC-ului pe un ecran mai mare, fie în scopuri de prezentare, fie de streaming media. Cel mai simplu și mai ieftin mod de a face acest lucru este să folosiți un ecran de televiziune ca al doilea afișaj, pentru care veți avea nevoie de un cablu HDMI fiabil. Pe această notă, cablul HDMI certificat Premium Amazon Basic poate fi cea mai bună opțiune.

Certificarea înseamnă doar că poate oferi cea mai mare rată de cadre și cerințe de rezoluție posibile. Deși eticheta nu este o cerință pentru toate cablurile, este cu siguranță liniștitoare pentru capacitățile cablului. Deci, dacă doriți să vă asigurați că conexiunea dvs. poate gestiona cea mai bună rezoluție de pe laptop sau consola de jocuri, atunci acest cablu certificat este cel mai bun mod de a merge.

În afară de posibilitatea de a vă conecta computerul la televizor ca al doilea afișaj, cablurile HDMI vă vor permite, de asemenea, să vă conectați televizorul la alte dispozitive, cum ar fi PS5 sau Xbox, Blu-Ray DVD player sau HDR media streamer.

Cablul HDMI certificat premium Amazon se vinde cu mai puțin de 12 USD pe magazinul lor online. Acestea oferă cablurile în diferite lungimi, inclusiv 3, 6, 10 și 15 picioare.

Lasă un răspuns