Abby Huntsman, Joy Behar par să-l umbrească subtil pe Meghan McCain, în timp ce Abby se întoarce la vedere

„Au fost câteva zile grele și au existat câțiva directori aici la acea vreme și oameni de aici la acea vreme care mi-au făcut prea multe zile prea dificile.”

Abby Huntsman a revenit vineri la” The View”, unde a chemat foști directori ai emisiunii pentru că și-a făcut viața” dificilă”, în timp ce părea să arunce o umbră subtilă la fosta co-gazdă Meghan McCain.

În episodul de vineri din „The View”, personalitatea TV – care a fost co-gazdă la talk show-ul ABC din 2018 până în 2020 – și-a împărtășit sentimentele de a fi din nou pe panou pentru ziua respectivă și a făcut aluzie la remarcile sale recente în care a citat mediul de lucru” toxic „al” The View ” CA motiv din spatele plecării sale.

„Este distractiv să te întorci. Mi-e dor atât de mult de spectacol,” a început Huntsman, 35. „Am deschis mai multe despre motivul pentru care am plecat și când sa întâmplat. Problema cu mass-media de astăzi este că este atât de alb-negru. Sunt o persoană foarte nuanțată, după cum știți. Politica mea este nuanțată, modul în care îmi trăiesc viața este mai nuanțat.”

„Călătoria mea în acest spectacol nu a fost una extremă sau alta. Au fost câteva zile grele și au existat directori aici la acea vreme și oameni aici la acea vreme care au făcut prea multe din zilele mele prea dificile”, a adăugat ea, eventual făcând aluzie la McCain fără să o menționeze-sau pe oricine, de altfel-pe nume. „Toți au dispărut. Și voi ați trăit mult cu mine. Cred că toți au dispărut acum.”

Joy Behar apoi chimed în, par să arunce unele umbră la McCain, de asemenea, dar ea cu siguranta nu a fost la fel de subtil ca Huntsman.

„Ei bine, mi-e dor de unele dintre ele. Eu fac, mi-e dor de unele dintre ele. Adică, nu-mi lipsește -„, a spus Behar, înainte de a se tăia și a adăuga pur și simplu: „panoul este perfect acum.”

Publicul a râs ca răspuns. Huntsman părea să fie de acord cu publicul, spunându-i lui Behar cu un râs: „mi-a fost dor de tine, Joy.”

Huntsman s-a alăturat emisiunii de zi pentru cel de-al 22-lea sezon din 2018 și își va anunța plecarea la mai puțin de doi ani mai târziu, în ianuarie 2020, chiar înainte de lovitura pandemiei. La scurt timp după ieșirea ei, McCain, de 37 de ani, a apărut pe „priviți Ce se Întâmplă în Direct” unde a confirmat zvonurile despre așa-zisul conflict între ea și Huntsman au fost, de fapt, adevărat. La acea vreme, McCain i-a spus lui Andy Cohen că urăște modul în care mass-media „a armat” prietenia lor de multă vreme și a spus că cei doi „erau încă prieteni foarte buni.”

Între timp, luna trecută, Huntsman a deschis despre plecarea ei de la ” The View.”Când a ieșit din emisiune, reporterul a spus că pleacă să lucreze pentru campania electorală guvernamentală a tatălui său din Utah – dar se pare că acesta nu a fost singurul factor în decizia ei de a renunța.

„Ai vedea că oamenii acționează în moduri în jurul tău care nu erau în regulă, asta făcea parte foarte mult din mediul toxic care exista”, a spus ea în episodul premierei noului ei I Wish Somebody Told Me podcast. „Dar pentru că a fost un spectacol de genul „the View”, a fost ca și cum acest lucru se întâmplă și aici am ieșit în aer criticând alte emisiuni sau alte persoane pentru că au făcut-o greșit sau pentru o cultură toxică și totuși stau chiar acolo ca, sunt în mijlocul acestui lucru. Nu putem spune nimic.”

Ea a spus că acoperirea campaniei tatălui ei a fost” o mare ieșire „pentru ea, pentru că deja simțea” de mult timp „că” spectacolul nu reflectă valorile mele.”

„Când spun asta, mă refer la recompensarea oamenilor pentru un comportament rău”, a continuat ea. „Nu voi fi niciodată cineva care să scrie o carte-tell-all – nu sunt doar eu – și nu voi pune nume pe lucruri, dar în acel moment, au existat directori responsabili că am simțit că suntem un fel de jucători în jocul lor și a fost vorba despre bani și a fost despre evaluări și tabloide și pentru a menține acel spectacol fierbinte, a trebuit să lăsați totul să continue.”

Lasă un răspuns