Bachelorette Blow up: doi bărbați rula gura lor, dar Michelle doar fuge de pe unul dintre ei

Un tip accidente altcuiva unu-la-unu pentru a spune Michelle ea într-adevăr ar trebui să fie asculta-l mai mult, și apoi un alt încearcă să explice ceea ce face „femele” „mare de întreținere” – Yikes!

Deschideți gura, introduceți piciorul. Acum repetă. Oricât de mult „The Bachelorette” dorește ca acești tipi să se deschidă și să-și dezvăluie adevăratul sine, poate să-l țină înapoi dacă adevăratul tău sine este extrem de problematic.

În această săptămână, Michelle Young și-a adus restul de 11 pețitori cu ea la Minneapolis, unde se pare că vor petrece mult timp (restul sezonului?). Ea a fost, de asemenea, gata pentru a vedea dacă au luat cuvintele ei la inimă despre a fi văzut pentru următoarea dată de grup.

Avem, de asemenea, un context pentru asta, după ce a existat o reacție online cu oameni care o interpretează ca Michelle cerând ca ea să fie în centrul atenției în orice moment. După cum se dovedește, ceea ce se întâmplă este probabil un răspuns emoțional declanșator la traume autentice.

A fost o noapte de revelații puternice, Michelle deschizându-se despre o luptă serioasă de sănătate care rezultă dintr-o relație proastă și Joe împărtășind când sa aflat într-un loc extrem de întunecat, după o serie de leziuni.

Această primă săptămână în Minneapolis prezentate la unu-la-unu date, și o dată de grup. Joe, care, de asemenea, provine din Minneapolis, a marcat primul, astfel încât cei doi ar putea conecta peste orașul lor natal comun.

A fost, de asemenea, o oportunitate pentru Michelle pentru a vedea dacă stoic Joe ar putea lăsa zidurile sale în jos și poate arăta unele emoție sau vulnerabilitate cu ea. Să spunem că a făcut asta cu siguranță. Și făcând asta, a deschis ușa unei lumi despre care adesea nu se vorbește cu adevărat.

Sportivii sunt cunoscute pentru a fi greu și dur, așa cum este un fel de antrenat în ele să fie în acest fel. Dar nu lasă mult loc pentru ca ei să fie emoționali. De asemenea, poate deveni întreaga lor viață, care adesea este echilibrată precar pe un fascicul.

Dacă faci ceva întreaga ta identitate, te poate lăsa într-un loc destul de fragil ca om. Check-in pe orice atlet de elită care suferă o accidentare care se încheie cariera, și-l lasă să se simtă gol.

Asta e ceea ce Joe a deschis despre, după o accidentare gravă și o intervenție chirurgicală de mântuială (urmată de o intervenție chirurgicală mai intensă) l-au lăsat sentiment de felul ca un jucător de baschet. Și din moment ce asta a fost toată viața lui, el a suferit practic o criză de identitate completă care sa transformat în depresie și gânduri suicidare.

Aceasta este partea de atletism care nu este vorbit, că toate-în atitudinea este mare atunci când lucrurile sunt în toți cilindrii, dar nu lasă loc pentru o identitate in afara de sport să se dezvolte, astfel încât persoana este gata de a trăi în afara de sport, fie prin prejudiciu, imbatranire sau chiar doar o alegere.

De asemenea, nu putem exagera cât de cool a fost că ea și Joe (mai devreme în data) trebuie să meargă la stadionul de baseball, unde Michelle a aruncat un prim teren destul de respectabil înainte de un joc de gemeni. Vorbește despre o mișcare de putere la prima întâlnire!

Chris S Ratează
Pentru data de grup, ea sa mutat la fotbal, invitând băieții la stadion, dar nu pentru a vedea vikingii pe care îi așteptau. În schimb, a fost de trei tipi care, practic, mai jos și țipă în Viking cosplay.

Băieții au fost provocați să ia niște feluri de mâncare provocatoare, la paletele occidentale moderne, cu siguranță, care sunt aparent mâncăruri tradiționale Viking, cum ar fi heringul murat. Chris S, care săptămâna trecută ia spus lui Michelle că nayte a crezut că o are în geantă, nu a fost în jos pentru nimic din ea.

Nu suntem deloc siguri de ce toți băieții au ajuns să se îmbrace ca vikingii, iar Chris S a trebuit să poarte un costum ieftin de Halloween ca și cum ar fi fost un centaur. Olu a spus mai târziu că există un motiv pentru care era îmbrăcat ca un măgar (folosiți-vă imaginația, copii!), dar vrem să știm de ce producătorii au făcut-o? A fost pentru că ei știau deja că a fost un pic tras în sus?

Mai târziu, în timpul porțiunii de seară, am văzut tipi unul câte unul întrerupându-se reciproc pentru timp cu Michelle. Între timp, Chris S a fost oprit de băut de la bar și vorbind cu băieții despre modul în care el trebuie să vorbească cu ea, dar el a crezut în mod clar că trebuia să vină să-l găsească.

Ai crede că a fost prima dată în acest spectacol. Nu așa merge treaba. El chiar bosumflat despre asta mai târziu, deși a existat o anumită ironie să-l. Michelle sa plâns că nu sa simțit văzută, iar Chris S a simțit că, așa cum era clar ursuz și nu el însuși, Michelle ar fi trebuit să-l vadă și să-l verifice.

Ei bine, ea nu. În schimb, a vorbit cu toată lumea și a avut un timp minunat, probabil pentru că n-am vorbit cu el-în cele din urmă oferindu-Întâlnire de Grup a Crescut la Clayton, care a vorbit despre familia sa și a deschis admirat încrederea ei ca o persoană (ceva încă lucrează).

Sincer, se părea că mulți dintre băieți aveau conversații reale semnificative, care sunt atât de importante în această etapă a jocului, cu numerele în scădere săptămână de săptămână, dar Chris S nu a făcut-o. cel puțin, nu a făcut-o în acea noapte.

Nayte pe lac
Celălalt unu-la-unu data a fost marcat de Nayte, vine imediat după ce Chris s a avertizat că el a fost prea încrezător și într-adevăr telefonând-l în. În confessionals, totuși, la creditul lui Nayte, el spune că a auzit-o pe Michelle chemându-l să nu depună efortul la ultima dată a grupului și a fost hotărât să facă acest lucru.

Dacă el este sincer, el pare să fi primit mesajul tare și clar. Și pentru meritul său, când a fost provocat de doi dintre prietenii lui Michelle, care i s-au alăturat la întâlnire, a deținut ceea ce a spus și căderea acelei conversații.

Onestitatea este aproape întotdeauna cea mai bună alegere și, cu siguranță, deținerea lucrurilor tale este admirabilă, deoarece arată conștiința de sine și umilința. Și a fost în care deține propriul său eșec de a da Michele acele „momente mici” pe care ea a vrut ca el a luat-o să se deschidă.

Aceasta nu este doar o chestiune de Michelle fiind nevoiași, ci mai degrabă o reacție la o relație de trei ani, care a fost atât de toxic, a făcut-o bolnav fizic într-un mod medicii nu au putut diagnostica. Ea a spus că a ajuns acolo unde nu putea ține mâncarea în jos și au luat în considerare tuburi de hrănire doar pentru a obține nutriție în ea.

Acesta a fost în acest moment că prietenul ei a decis că a fost prea mult pentru el și salvat. Și așa a aflat că bolile ei fizice erau un răspuns la nivelurile profunde de anxietate și chin pe care le simțea în acea relație în care nu se simțea niciodată importantă sau văzută.

Din păcate, în câteva momente de această conversație, ea a început să se simtă, probabil, mai văzut decât ea a vrut atunci când dintr-o dată Chris s a apărut, crashing ei unu-la-unu. Trebuie să iubești producătorii care l-au condus la locul unde data a fost astfel încât acestea ar putea avea această dramă.

Chris S-a tras-o deoparte să-i spun că, practic, el a simțit păcălit, înșelat, trădat de ea alegerea Nayte pentru o unu-la-Unu chiar după ce a spus că Nayte este rău numero uno. Cuvintele lui au căzut pe urechi surde? Nu a auzit ce a spus ea!

Ei bine, asta e problema. E mai mult decât capabilă să ia informații, să ia propriile decizii și să vorbească în numele ei. El a vorbit peste ei la o petrecere Cocktail anterior, iar acum el crashing o dată pentru a lua mai mult din timpul ei. Așa că a corectat eroarea clară pe care a făcut-o săptămâna trecută și l-a escortat afară (tipul a fost complet flummoxed).

Martin Începe Probleme
Mai întâi de toate, fii atent atunci când începe lumping femei împreună, și mai ales dacă ai de gând să le numim „femele.”Dacă am fost uimiți că Chris S a primit un trandafir săptămâna trecută, am fost și mai surprinși că Martin a supraviețuit propriului moment de picior în gură.

Ne simțim încrezători că el a venit dintr-un loc de bună intenție, dar a fost, de asemenea, un loc de ceea ce părea a fi profund înrădăcinate prejudecăți și stereotipuri despre femei. Nu este sexism flagrant, dar cu siguranță nuanțat de sexism pasiv.

A început când i-a spus în timpul petrecerii că se bucură că nu are o întreținere ridicată, pentru că, știi, toate doamnele din Miami sunt. Ei bine, radar Michelle a crescut și ea l-au provocat să definească o femeie de întreținere de mare.

Definiția lui era o femeie care se așteaptă ca un bărbat să facă totul pentru ea. La început, ea nu a crezut că a fost un răspuns la întrebarea ei, dar noi credem că a fost-poate nu unul ea a plăcut, dar a fost. Apoi, ea a întrebat cum diferă de la un om de întreținere de mare.

În acest moment, Martin a început să-și înghită pantoful, spunând că bărbații nu sunt aici în căutarea unei femei care să aibă grijă de ei și să facă totul pentru ei. Omule, ai văzut câți bărbați sunt aici în căutarea unei mame care să-și plătească facturile (dacă nu financiar, să facă munca), să-și gătească mesele, să-și spele rufele, să-și curețe casa, să-și crească copiii?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.