Cântăreața mascată pierde legătura cu realitatea ca cizme de eliminare dublă două stele de realitate

Ken Jeong reușește în cele din urmă să facă o presupunere atât de teribil încât un membru al publicului aleatoriu strigă de fapt pentru el să se așeze!

Se ajunge la nitty gritty pe „The Masked Singer” ca cei patru semifinaliști ai grupului B rămași pe scenă-cu doar jumătate dintre ei supraviețuind noaptea.

Pentru a încerca și de a ajuta panelists nu se jeneze prea mult cu presupunerile lor îngrozitoare, Cheryl Hines a revenit-numai ea sa dovedit a fi la fel de groaznic ca au fost. Nu vrem să spunem prea multe, dar una dintre ultimele ei-și ne referim la final-presupuneri a fost George Foreman.

George Foreman, voi toți! Pe bune!

În fapt, ghicitul a fost așa de rău că Ken Jeong a fost, de fapt, huiduit de o femeie oarecare din public, care a strigat la el să se așeze în timp ce el a fost să lanseze un alt sens justificarea lui teribil ghici. Cel puțin ea nu a spus, „Stai yo” fundul jos.”Credem că Nick Cannon are marca înregistrată.

Din fericire, nu este vorba doar despre ghicitul îngrozitor de la sleuths noastre celebritate. Există, de asemenea, cântând, și lucrurile într-adevăr înăsprit în această săptămână cu grupa B. au existat unele clar front-alergători în Banana Split și Regina inimilor, dar Caterpillar a dovedit că are unele abilități și Mallard continuă să surprindă.

Când talentul devine strâns așa, se pot întâmpla lucruri nebunești. Și când este o eliminare dublă, se pot întâmpla lucruri îngrozitoare. Au făcut-o?

Să sărim cu măștile de săptămâna asta. Și nu vă faceți griji, înainte de a ajunge la demascarea șocantă, vă vom face putere prin presupunerile teribile (și ocazional bune) făcute de ilustrul nostru panou de Robin Thicke, Jenny McCarthy, Ken Jeong și Nicole Scherzinger mai întâi. Facem asta pentru că iubim … să te torturez.

GRUPA B, RUNDA 4, SEMIFINALE
Banana Split
Banana Split nu a fost la fel de dinamică pe această voce așa cum le-am văzut în trecut, dar „Poker Face” nu oferă prea mult spațiu pentru a străluci cu adevărat. Cu toate acestea, era încă o voce solidă și o dovadă că acesta este un profesionist desăvârșit. Și Banana s-a mutat la tobe pentru un acompaniament subtil înainte de a conduce scurt niște corzi … versatilitate!

Presupuneri: deci, dacă cineva se gândea că acestea sunt vedete pop, ar fi bine să se gândească de două ori. Ei bine, poate unul dintre ei crede că este – sau cu siguranță aspirat să fie. Banana a glumit că unul dintre ei a visat să fie un star pop, dar nu a funcționat.

Înghețată împușcat înapoi, ” Scuză-mă!”El a insistat că nu vorbea despre ea, așa că fie el, fie el vorbea despre el însuși. Oricum, se potrivește încă ghici favorit pe internet că acest lucru este Katharine McPhee și David Foster.

La urma urmei, după dezamăgirea ei (pentru mulți) locul doi pe „American Idol”, McPhee a avut în mod clar modele de a urma Kelly Clarkson la stardom pop, numai că nu a funcționat în acest fel pentru ea.

Tema bonusului din această săptămână este „Adu-ți trofeul la ziua de lucru”, așa că au fost însărcinați să-l aducă pe cel de care sunt cei mai mândri. Banana Split a scos un caz trofeu, spotlighting o oglindă de lumină – up care spune ” Hottie favorit.”

Banana glumit că a fost aceasta el este deosebit de mândru de, dar într-un astfel de mod suntem destul de siguri că a fost o onoare acordat înghețată, și nu-l. „Este destul de evident cine este hottie”, a glumit el și apoi a primit un shake de pradă de la înghețată.

În ceea ce privește modul în care a câștigat premiul, Ice Cream a spus: „Nu-mi amintesc și asta ar putea fi adevărata problemă.”Jenny se întreba dacă poate acest lucru a fost BFFs, mai degrabă decât un cuplu, aruncând Ed Sheeran (care poate tambur) și Jessie J.

Robin a menționat că Ryan Tedder de la OneRepublic cântă, de asemenea, toate aceste instrumente, deci ar putea fi el și Leona Lewis? Nicole și-a amintit un indiciu de „regizor” înainte de a se întreba dacă ar putea fi John „Macaroni” Krasinski și soția sa, Emily Blunt-deși nu avea nicio dovadă că cântă la tobe.

Internetul crede că totul este foarte drăguț, dar acest lucru este în mod clar Katherine McPhee un pic perturbat la David Foster pentru jenant ei acolo despre acel trofeu „Hottie favorit”. N-a fost de acord să fie clar?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.