Cântece privind schimbările climatice pentru a reflecta (este timpul să conștientizăm)

schimbări climatice care ne invită să reflectăm. Este timpul să devenim conștienți și să ne ocupăm de daunele pe care le provocăm planetei.

Se pare că specia umană are o tendință spre egocentrism, într-o mare măsură se crede că suntem singura specie de pe fața pământului capabilă să raționeze. Și în timp ce poate părea o virtute, puțin câte puțin vedem că este și cel mai mare dușman cu care ne confruntăm; noi înșine.

Industria, consumerismul și tehnologia, într-o mare măsură, au crescut cu scopul de a ne oferi o viață mai bună ca specie. Cu toate acestea, tendința egocentrică a ființei umane a lăsat totul străin pentru el, așa că puțin câte puțin poluăm planeta și îi distrugem ecosistemele. Consecințele sunt grave, mii de specii de floră și faună în pericol iminent de dispariție, terenuri erodate și supraexploatarea resurselor naturale. Ca și cum nu ar fi suficient să-și distrugă habitatele naturale, speciile nu reușesc să se adapteze schimbărilor bruște cauzate de schimbările climatice

Tot în Ecoosferă: luați măsuri împotriva schimbărilor climatice cu cel mai nou ghid al ONU
Pare puțin evident, dar în acest moment se pare că nu ne-am dat seama că Pământul este singurul loc unde putem prospera. Am poluat atmosfera atât de mult încât trecem printr-o încălzire globală devastatoare, care, la rândul său, distruge totul în calea sa cu incendii tot mai mari și prolongados.Es e timpul să sensibilizăm și să nu mai polarizăm ideea că singurii vinovați sunt industriile mari. Umanitatea este atât de imensă încât funcționăm ca un angrenaj, fiecare acțiune se adaugă și se extinde ca valurile în apă. Acest lucru este bine cunoscut celor care au construit platforme pentru a-și face vocile auzite prin muzică.Mari muzicieni și cântăreți din întreaga lume au vorbit despre schimbările climatice în cântecele lor, aruncând reflecții către lume pentru a sensibiliza. Vocile acestor muzicieni sunt ridicate pentru a ne spune că este timpul să ne schimbăm acțiunile și să începem să luăm decizii durabile.

Cântece care vorbesc despre mediu, schimbări climatice și pământ.
Michael Jackson-Cântec De Pământ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.