De ce a fost nevoie de Kieran Culkin 7 săptămâni pentru a-și numi nou-născutul

Steaua „succesiunii” și soția sa, Jazz Charton, și-au întâmpinat cel de-al doilea copil în August.

Kieran Culkin și fiul nou-născut al soției sale-Wilder Wolf – are cu siguranță un nume unic, dar a fost fără nume timp de șapte săptămâni.

În timp ce apar pe marți episod din „The Ellen DeGeneres Show”, actorul a amintit procesul care a dus la numirea lui doilea copil și a explicat de ce a durat câteva săptămâni înainte ca el și soția lui, Jazz Charton, în cele din urmă stabilit pe Wilder pentru baietelul lor, care va fi de trei luni, miercuri.

„Soția mea a vrut Wolf. Se lupta din greu pentru Wolf”, a început Kieran, 39 de ani. „L-am găsit în spital în ziua în care s-a născut și ne-am gândit” Este minunat.”Dar în loc să apăsăm pe trăgaci, [ne-am gândit], „să ne torturăm timp de aproximativ șapte săptămâni”, dezacordându-ne cu numele înainte de a veni în jurul numelui pe care l-am ales. Pentru că nu știam dacă vom avea un băiat sau o fată. Aveam o listă lungă de nume.”

„Dar când am fost la spital, a trebuit să pună acest antibiotic în ea”, a continuat el, adăugând că antibioticul avea nevoie de „patru ore pentru a avea loc” înainte ca Jazz să poată livra. „[Dar] i s-a spus: „Oh, de fapt te încoronezi acum. Poți avea acest copil chiar acum, dar asta înseamnă că va trebui să stai o zi în plus la spital pentru că nu ți-ai luat toate lichidele, sau poți să-l ții o oră și jumătate ca să poți pleca acasă cu o zi mai devreme.'”

Vedeta ” succesiunii „a spus că Jazz a decis să” țină copilul ” timp de o oră și jumătate, astfel încât să se poată îndrepta acasă cu o zi mai devreme. Perioada de așteptare le-a dat celor doi timp să decidă un nume pentru copilul lor nenăscut.

„Este în pat și avem o placă de ștergere uscată și tocmai am trecut peste fiecare nume la care ne-am gândit”, și-a amintit Kieran. „Și am fost ca” să ne concentrăm pe numele de fete pentru că ne plac acestea.”Am redus – o la două nume de fete care ne-au plăcut cu adevărat și am fost de acord că va fi unul dintre acele două nume dacă este o fată și dacă este un băiat suntem terminați.”

„Și am avut un băiat și am petrecut șapte săptămâni certându-ne despre nume.”

Cuplul-care împărtășesc, de asemenea, fiica Kinsey Sioux, 2, – a salutat Wilder în luna August, cu Jazz anunțând știri pe Instagram o lună mai târziu.

„De o lună cu mica noastră bărbat 8.17.21 #gettheepidural,” Jazz scris, alături de o serie de fotografii, inclusiv unul dintre ei deține nou-născut în spital.

De asemenea, în timpul apariției sale la „The Ellen DeGeneres Show”, Kiernan a spus că el și familia sa în creștere se ridică și primesc un apartament mai mare, dezvăluind că se mută din apartamentul cu un dormitor pe care îl numește acasă timp de 20 de ani. Nominalizatul la Emmy a spus că locuiește în apartament de când s-a mutat din casa mamei sale când avea 19 ani.

Kieran împărtășit că el și Jazz a trebuit să dea fiica lor dormitor pentru că ea a fost „cu probleme de somn.”Asta i-a lăsat pe cei doi să doarmă pe o saltea” pe podea.”

„Am fost un fel de dormit pe care pentru că anul trecut și jumătate, doi ani,” el a spus.

Steaua „Igby Goes Down” și-a amintit apoi momentul în care Jazz, care era foarte însărcinată cu Wilder la acea vreme, a vorbit despre situația lor de viață.

„A fost o zi în special în care m-am întors acasă de la o zi lungă [la] muncă, iar soția mea este acum însărcinată în șapte luni”, a spus Kieran. „Locul este o mizerie pentru că am lăsat-o mizerie, pentru că a trebuit să merg la muncă toată ziua și am venit acasă și am încercat să explic:” sunt puțin prea obosit astăzi pentru a curăța. E în regulă?”și ea merge,” da, e bine.'”

Candidatul la Globul de aur a spus că a văzut „mizeria” din jurul lui și cum soția sa însărcinată „stătea întinsă pe o saltea pe podea.”Kieran a cerut scuze soției sale, care a avut destul de hilar-încă răspicat onest-răspuns.

„Ea merge,” știi că ești pe un show TV de succes, nu? Nu trebuie să trăim așa”, și-a amintit Kieran, care joacă rolul lui Romulus „Roman” Roy în serialul câștigător al Premiului Emmy „succesiunea.”

„Dar suntem pe cale de ieșire”, a adăugat el, spunându-i lui Ellen: „avem un apartament, da, unul mai mare.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *