Fotografii de flori caleidoscopice traduse în natură electrizantă

În caz contrar, Botanicals este o serie de fotografii de flori cu lumină caleidoscopică. Lucrările lui Lindsey Rickert îmbină arta umană cu poezia botanică naturală, rezultând imagini narative care ne spun povestea din spatele formelor perfecte ale naturii. Lucrările fotografice se nasc pentru a ne oferi o lecție frumoasă; de la Rău vin și frumusețile neașteptate. Lindsey este un fotograf din Portland, Statele Unite, care surprinde de obicei portrete cu camera ei. Contactul uman este indispensabil muncii sale, iar în timpul pandemiei s-a simțit puțin confuză. Dar el a decis să găsească o cale creativă care să-l ajute să facă față situației de funcționare a taurilor. Astfel, într-o după-amiază sa uitat pe fereastră și a observat punctul culminant al înfloririi uneia dintre minunile sale. Deodată i-a apărut o idee în minte. „Aceste flori frumoase înfloresc la sfârșitul după-amiezii și își pierd toate petalele în dimineața următoare… Pe măsură ce săptămânile au progresat, mai multe flori au început să apară pe măsură ce au ieșit din somnul lor de iarnă și (astfel) seria S-a născut”, spune Rickert.Lindsey a tăiat rapid niște flori și sa dus la studioul ei să se joace cu ei, ca și cum ar fi un portret al unei persoane. Pe măsură ce timpul a progresat, Rickert și-a găsit inspirația în noile forme botanice care veneau direct din grădina sa.

„Căutând o modalitate de a continua să creez pe măsură ce lumea se schimba în jurul meu, am fost inspirat de frunzișul înflorit pe care l-am văzut chiar în fața mea.”Narațiunea ca inspirație
Dar nu este vorba doar de fotografierea obturatorului și de fotografierea frumuseții pe care ne-o oferă deja florile. În schimb, Lindsey a vrut să-și ducă seria fotografică la un alt nivel, unul în care florile în sine povesteau povești. Datorită acestui fapt, a reușit să surprindă imagini aproape suprarealiste, anghinarea nu a mai arătat niciodată atât de electrizantă.”Am fost inspirat de regizori și de împrejurimile mele, dar am avut tendința de a separa cadrele individuale și de a le îngheța. Memoria mea nu a fost un film care a jucat în capul meu, a fost o serie de imagini statice care au creat o narațiune. Acest lucru se traduce direct în munca mea folosind corpuri de iluminat și corpuri care construiesc o scenă și creează o poveste”, explică Lindsey. Din frumusețea botanică, talentul lui Rickert și lumina creativă joacă, sa născut inspirația pentru Botanicals altfel cuvânt. Seria de fotografii caleidoscopice ale florilor prezintă fotografii electrizante, sub premisa că este întotdeauna posibil să găsești speranță chiar și în cele mai întunecate vremuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.