Fragmentul poetic al cosmosului într-o reacție chimică microscopică

ca mai sus este mai jos, ca în interiorul este în afara ” al doilea principiu de corespondență al Kybalion care ne aduce mai aproape de înțelegerea unității totalitare universale. Dar dincolo de secretul spiritual, corespondența este prezentă în toate aspectele vieții. Dimensiunile care ar putea fi considerate ca antipode, sub reflecție sunt similare și apoi există modelul care dă sens vieții. De exemplu, artistul Roman Hill arată cum putem găsi un fragment poetic al cosmosului într-o reacție chimică microscopică, în lucrarea sa ca Above.As mai sus este mai jos
„Ca mai sus” ca lucrarea sa este intitulat, este un film de 10 minute stabilit pe o suprafață microscopică. Imaginile care pot fi văzute în scurtmetraj, au fost filmate pe o suprafață de numai 8 milimetri pătrați. După luni de editare exhaustivă și corecție a culorilor, cineastul a obținut în sfârșit o lucrare sublimă care arată principiul corespondenței Kybalionului.

Jocul de culori care scaldă reacția chimică în cameră, seamănă cu vederile pe care cosmosul ni le-a oferit prin cele mai precise telescoape spațiale. Deci, ne scufundăm în două dimensiuni care aparent ar putea părea foarte opuse. Dar asta, sub aprecierea experienței estetice, ne amintește că pe planul macroscopic, există și lumea microscopică fractalizată. În cuvintele dealului în sine, lucrarea sa, „ca mai sus” este o ” invitație de a contempla frumusețea acestei mișcări perpetue din care facem parte… Și poate invitând privitorul să reflecteze asupra poziției lor în univers și a frumuseții vieții”.Conexiunea care este falsificat rezultând într-un proiect vizual feeric, și se pare incredibil că, în doar 8 milimetri pătrat de reacție chimică, conținea un fragment al cosmosului în versiunea microscopice. Pregătiți-vă simțurile și bucurați-vă de lucrarea Lui Roman Hill în lucrarea sa „ca mai sus”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.