Gary Shirley în cele din urmă este de acord să meargă la terapie cu Amber Portwood pe Teen Mama OG

„Cred că ar putea fi șocat puțin despre lucruri pe care nu le știa.”

Este posibil să nu mai fie un cuplu, dar Gary Shirley și Amber Portwood merg încă la terapie împreună pentru a lucra la relația lor.

Pe tot parcursul sezonului, Amber s-a străduit să se conecteze cu fiica Leah-care simte că mama ei a abandonat-o peste bărbați și timp în spatele gratiilor. Portwood spera să facă o terapie mamă-fiică cu ea, dar Leah era împotriva ei.

În noul episod de marți din „Teen Mom OG”, Cu toate acestea, Gary a fost de acord în cele din urmă să vadă un psihiatru cu fostul său, ceva ce Amber a văzut ca un pas în direcția cea bună. Deși cei doi au făcut terapie când au fost împreună în trecut, nu a mers atât de bine. De data aceasta, Gary spera că ar putea obține încă o perspectivă asupra a ceea ce se întâmplă în capul lui Amber.

Arătându-se la ea acasă pentru a-și împărtăși decizia de a merge cu ea, el a explicat de ce a simțit că acum este momentul.

„Mă simt ca și cum lucrurile au mers într-un anumit fel și cu toții trecem de ele, facem tot posibilul să mergem mai departe și să fim adulți. Mă gândesc dacă pot cel puțin să-mi fac partea, să înțeleg prin ce treci până la starea ta mentală”, a început el.

„Boli mintale”, Portwood – care a fost deschisă în legătură cu diagnosticele ei cu personalitate limită și tulburare bipolară-corectată. „Am Cele mai importante boli mintale majore, iau medicamente. Asta e ceva ce vei înțelege și tu.”

„Încerc tot posibilul să cobor de pe această canapea, să fac școală, să fac As și Bs și să încerc să am o relație cu Leah și este greu, dar am acceptat-o”, a continuat ea. „Ceea ce nu am reușit să accept este că medicamentele mele, indiferent de ce și indiferent cât de mult iau din ele, nu mă vor ține niciodată pe deplin ca tine. Cred că acesta este un lucru bun, eu chiar fac.”

După ce Gary a plecat, Portwood a vorbit cu producătorul ei despre ceea ce speră că Shirley iese din sesiunea lor împreună.

„Cred că ar putea fi șocat puțin despre lucruri pe care nu le știa”, a spus ea. „Sper că atunci când intră și totul i se explică, nu este chiar un șoc, dar este mai educativ și, sperăm, mă va trata puțin diferit. Este sanctuarul meu, dar sunt fericit că el este în cele din urmă deschis la ea.”

Ea a adăugat că speră că Leah va fi” mai deschisă ” să facă terapie și cu Amber, după ce a văzut că tatăl ei a făcut-o. „Vom vedea în cele din urmă ce se va întâmpla”, a adăugat ea.

Episodul s-a încheiat cu cei doi mergând în biroul psihiatrului.

„Teen Mama OG” difuzează marți pe MTV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *