Insiderii Detaliază Ce S-A Întâmplat Cu Adevărat În Timpul Fiasco-Ului Nipplegate Din New York Times Doc-Cele Mai Mari Bombe Dezvăluite!

„M-am simțit trădat”, a spus un MTV exec, în timp ce conturile insider au dezvăluit ce a coborât până la și după acel infam moment Super Bowl.

După suflare up Britney Spears tutore în New York Times Prezintă documentarul „Încadrare Britney Spears,” publicarea pus ochii pe o altă femeie pop star pe nedrept de către public: Janet Jackson.

„Defecțiunea: îmbrăcarea lui Janet Jackson” a început prin documentarea ascensiunii meteorice a pictogramei pop la faimă, în timp ce s-a eliberat de faimoasa familie pentru a deveni unul dintre cele mai mari superstaruri din toate timpurile. O creștere a coincis cu generația MTV și, când CBS și Viacom a fuzionat în 2001, ea a fost selectat pentru titlu ViacomCBS’ al doilea Super Bowl-dupa succesul Aerosmith și NSYNC spectacolul lui cu Mary J. Blige, Nelly și Britney.

Una dintre vocile spectatorilor auzit o mulțime de Jim Steeg, fostul director al NFL Evenimente Speciale, care a spus Janet a fost cel de preocupările lor în anul în care a efectuat-ca o pauză spectacolul va cuprinde, de asemenea spectacole de Diddy, Nelly și Kid Rock.

„Dintre toate problemele pe care le-am avut cu privire la talentul pentru acel spectacol de jumătate de oră, Janet Jackson a fost probabil cea mai mică preocupare pe care am avut-o. A existat îngrijorare cu P. Diddy, a existat îngrijorare cu Nelly, a existat îngrijorare cu Kid Rock”, a explicat el. „Cu unele elemente din NFL crezut că a fost merge prea departe de unde au vrut să fie.”

Steeg a susținut că Justin Timberlake a fost adăugat în listă pentru a ajuta la „temperarea tonului” spectacolului și a-l face mai „prietenos cu familia.”

Potrivit directorului show-ului de pauză, Beth McCarthy-Miller, au făcut o repetiție completă de câteva ori joi, înainte de marele joc. Steeg a spus că au existat o mulțime de note după repetiții, în timp ce a scris o notă de 2 pagini cu ceea ce trebuia schimbat-inclusiv versuri pentru Diddy și Nelly, precum și îngrijorări cu privire la alegerea lui Kid Rock să poarte steagul American în timpul porțiunii sale din spectacol.

Pe fostul VICEPREȘEDINTE al MTV Salli Frattini, au avut foarte puțin timp pentru repetitii cu Justin, mai ales-cu Miller explicând că, inițial, Janet a fost trebuia să poarte o lacrimă-departe fusta Justin ar scoate-o atunci când a cântat „Rock your Body” versuri, „voi ați dezbrăcat până la sfârșitul acestui cântec.”Jackson ar fi avut o salopetă completă pe dedesubt, dar puterile care au decis că pur și simplu „nu au funcționat”, iar NFL și CBS au fost de acord să o scoată din rutină. „Ea a fost agreabil să-l”, a spus Frattini de reacție Janet la nota.

Frattini apoi a trecut peste toate garderoba arata cu cineva de la standarde și practici și au plecat crezând că „au livrat mesajele clare” despre ceea ce era de așteptat zi de spectacol. Cu toate acestea, a fost pretins stilist Janet Wayne scot Lukas a mers necinstiți după aprobările garderoba, cheltuind bani pe tesatura noi și scutul biberon starburst. „Nu aveam cunoștință deloc despre ceea ce s-ar fi putut întâmpla cu Janet și echipa ei”, a spus Frattini.

În ziua marelui joc, Timberlake a aterizat în Houston, Texas cu puțin timp înainte de jumătatea timpului, cu o escortă de poliție care l-a adus pe stadion. Frattini a susținut că „a existat o cerere pentru el să vorbească cu Janet, stilistul ei” în dressingul ei. „Noi, ca producători, nu eram în cameră, nimeni nu era în cameră”, a spus ea, spunând că „a fost o mică conversație care a durat câteva minute” înainte ca Justin să iasă și s-au dus pe scenă.

„Și apoi, desigur, ajungem la final și sunt ultimele câteva secunde ale melodiei și tocmai atunci totul a mers prost”, și-a amintit Frattini. „Piesa s-a încheiat, am mers larg, hit-ul pyro și începem să aplaudăm:” Oh, Doamne, am făcut-o! Și apoi sună telefonul. Și mă gândesc că răspund la telefon pentru că voi primi, ” a fost uimitor și felicitări.'”

În schimb, Steeg i-a spus ce au văzut toți ceilalți.

Lasă un răspuns