Jedediah Bila revine la vedere, se confruntă cu Co-gazde pentru vaccinul Covid

Fostul” View ” co-gazdă nu a fost permis să apară pe spectacol în persoană ca ABC are o cerință ca oamenii trebuie să fie vaccinate pentru a intra în clădire.

Jedediah Bila a apărut în episodul de marți din „The View”, făcând-o să se întoarcă la talk show-ul de zi-și este sigur să spun că nu a mers prea bine.

În timpul unei virtuale aspectul pe „View”, conservatoare pundit s-au ciocnit cu fostul ei co-gazde Joy Behar și Însorită Gazdele peste Covid-19 vaccinuri și vaccin mandate.

Interviul a început destul de bine, cu Jedediah reflectând asupra ei stagiu de un sezon pe „The View” și vorbind despre noua ei carte „Dear Hartley.”Cu toate acestea, lucrurile au luat rapid o întorsătură când Joy a adus” elefantul în cameră”: faptul că Jedediah trebuia inițial să apară în emisiune în persoană” săptămâni ” înainte. Cu toate acestea, fostul co-gazdă „Fox & Friends” nu a fost-și nu este-permis să fie acolo, deoarece ABC are o cerință ca oamenii să fie vaccinați pentru a intra în clădire.

După schimbul de asta, pe CDC, o persoana vaccinată este „de 10 ori mai puțin probabil să fie internați” și „de 11 ori mai puțin susceptibile de a muri” de la Covid, Bucurie cerut Jedediah ce a făcut „decizie conștientă” nu pentru a obține împușcat.

Personalitatea TV și-a detaliat raționamentul, spunând că nu este „un candidat” pentru vaccin din cauza unei scutiri medicale. Potrivit lui Jedediah, scutirea ei a fost semnată de „boala infecțioasă, specialistul vaccinat” din New York și „co-semnată de alți trei medici.”

Fostul Fox News — care a dezvăluit că a avut Covid-19 în aprilie 2020 -, de asemenea, a susținut că are „cer-mare, multitiered, cu multiple fațete imunitatea naturala, foarte, foarte mare, care a fost de asemenea dovedit.”

„Deci, pentru mine, personal, acest vaccin prezintă un risc mai mare decât un beneficiu”, a spus ea, adăugând că nu este „un risc pentru niciunul” dintre co-gazde.

Jedediah a continuat să constate că ea este ” nu anti-vax, „dar crede că toată lumea ar trebui să” ia aceste decizii pentru ei înșiși.”Cu toate acestea, ea a împărtășit apoi că este împotriva mandatelor de vaccin și a explicat de ce.

„Să ne uităm la știință, acesta este un vaccin care a fost creat pentru a preveni severitatea bolii și pentru a preveni spitalizările”, a spus ea. „Acum putem avea o întreagă dezbatere cu privire la acest lucru în sine, dar vaccinul nu vă împiedică să obțineți Covid. Nu vă împiedică să transmiteți Covid.”

Bucuria apoi întrerupt Jedediah, spunând, ” Oh, Doamne. Nu e așa. Haide. Ai fost la Fox TV prea mult timp.”Jedediah a încercat să lovească înapoi înainte de Sunny apoi chimed în – și ea nu a fost în mod clar fericit. Sunny a subliniat numărul de persoane care au murit de Covid în SUA, inclusiv socrii ei, și a trântit-o pe Jedediah pentru că a ales să „acorde prioritate libertății personale asupra sănătății și siguranței altora.”

Comentatorul Conservator a încercat să răspundă, dar Sunny a continuat, vorbind despre ea. „Am avut SUA chirurg general demitiza tot ceea ce tocmai ați spus, și eu pur și simplu nu cred că ar trebui să permită acest tip de dezinformare pe aerul nostru. Îmi pare foarte rău, prietene.”

Jedediah a încercat să obțină un cuvânt pentru a argumenta, cu toate acestea, ea a fost oprită de Whoopi Goldberg, care a intervenit, spunându-i lui Jedediah că era timpul pentru o pauză comercială.

Cu toate acestea, nu s-a oprit aici. Jedediah a luat la Twitter pentru a împărtăși câteva gânduri după „The View” interviu difuzat.

„Faptele contează. Clipul de la CDC director se pe transmiterea de mai jos, care m-am adresat pe aer”, a scris pe twitter, alături de un videoclip cu un aspect CDC director Dr. Rochelle Walensky făcut pe CNN înapoi în luna August. Jedediah împărtășit, de asemenea, un link către site-ul CDC, care a prezentat Walensky declarația din iulie în care CDC a recomandat chiar persoane vaccinate poarte măști în interior, în „zone de substanțial și ridicat de transmisie” datorită Delta varianta. Jedidiah a postat un citat din raport care scria: „persoanele vaccinate infectate cu Delta pot transmite virusul.”

Autorul” depășit numeric: Cronicile unui conservator din Manhattan” a fost elaborat în continuare într-un alt tweet. Împărtășind un clip de la apariția ei pe „The View”, a scris ea, ” mandatele sunt politice, nu științifice. Vaccinul nu vă împiedică să obțineți sau să transmiteți Covid. Dacă nu mă crezi, ia-l de pe site-ul propriu CDC și gura directorului. De asemenea, spuneți-mi din nou că este vorba despre sănătate atunci când scutirile medicale sunt refuzate.”

Între timp, într-un al treilea post, Jedediah a continuat să-și reitereze gândurile, referindu-se, de asemenea, la noua ei carte, „Dear Hartley”, care include o colecție de scrisori către fiul ei.

„Dragi campioni Hartley gândire liberă, libertate și un schimb respectuos de idei”, a replicat ea. „Și da, mandatele sunt despre politică, nu știință.”

Conform datelor actualizate de CDC în septembrie, în timp ce vaccinurile Covid-19 pot fi mai puțin eficiente în prevenirea infecțiilor și a bolilor simptomatice cauzate de variante, cum ar fi Delta, acestea „rămân foarte eficiente” împotriva spitalizării și a decesului. În plus, se spune că persoanele complet vaccinate sunt „mai puțin susceptibile” decât persoanele nevaccinate să fie infectate cu Covid-19, în ciuda a ceea ce a susținut Jedediah.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *