Luna Display: revizuirea extensorului de afișare fără fir

Cei mai mulți oameni în zilele noastre lupta cu ecran limitat Imobiliare. Nu pare să existe niciodată suficient spațiu pentru a se potrivi în toate filele, aplicațiile și documentele browserului pe care le dorim. Introduceți Luna Display — un dongle de afișare fără fir care vă poate conecta computerul la un dispozitiv auxiliar pentru a-și extinde afișajul. Acest dispozitiv portabil vă poate oferi spațiul suplimentar de care aveți nevoie cu acces la toate aceleași aplicații și fișiere. Să aruncăm o privire la modul în care funcționează luna Display și avantajele care vin cu acesta.

 

Ce Este Luna Display?
Luna Display este un dongle de afișare fără fir care se conectează la un ecran de computer pentru a-l extinde pe un al doilea dispozitiv. Dongle-ul portat conectează două dispozitive fără fir, astfel încât să puteți extinde afișarea principalului dvs. pe un dispozitiv secundar.

Luna Display este ideea Astropad, o companie de tehnologie din SUA specializată în tablete de desen fără fir. A fost lansat inițial în 2017 și, în acel timp, a fost destinat în primul rând utilizatorilor de Mac.

Apple va „sherlock” mai târziu (termenul culturii pop pentru copiere) ideea lui Astropad și o va transforma într-o caracteristică macOS numită Sidecar. Astropad va extinde ulterior funcționalitatea dongle-ului pentru a permite o conexiune Complet wireless, cel mai probabil ca o modalitate de a se potrivi cu Apple. În același timp, ei vor lansa, de asemenea, o versiune separată a dongle-ului pentru PC ca răspuns la zgomotul public de ani de zile.

În zilele noastre, puteți găsi două versiuni separate ale afișajului Luna; una pentru Mac-uri și una pentru computerele Windows. Există, de asemenea, diverse opțiuni de port pentru dongle, în funcție de tipul de porturi pe care le are computerul.

 

Luna Display: Cum Funcționează
În timp ce ideea de a conecta două dispozitive pentru a le folosi ca extensie pentru celălalt poate părea complicată, adevărul este că este destul de simplu. Majoritatea laptopurilor vin cu porturi suplimentare care vă permit să conectați monitoare suplimentare la ele, iar monitorul poate fi orice, de la un laptop la un ecran de televiziune. Luna Display ia după același concept, cu excepția faptului că totul se poate face complet fără fir.

Există întotdeauna două dispozitive implicate atunci când vine vorba de afișarea extensiilor: un dispozitiv primar și un dispozitiv secundar. Afișajul dispozitivului principal este extins, în timp ce spațiul ecranului celui de-al doilea dispozitiv reflectă extensia. În acest caz, dispozitivul principal poate fi fie un Mac, fie un PC, în timp ce dispozitivul secundar poate fi fie un iPad, fie un Mac.

Afișajul Luna se conectează la dispozitivul principal printr-un port fizic, în timp ce se conectează la dispozitivul secundar complet fără fir. O conexiune prin cablu este posibilă și dacă Wi-Fi-ul dvs. este prea slab sau nesigur. Acest lucru vă va cere să conectați un cablu (USB, Ethernet sau Thunderbolt) la ambele dispozitive în timp ce utilizați aplicația pentru a gestiona conexiunea.

Cu software-ul adecvat instalat în fiecare dispozitiv, Luna Display va transforma automat dispozitivul secundar sau iPad-ul într-un al doilea ecran. Adică, puteți rula deja aplicații și programe, precum și documente deschise folosind al doilea ecran.

Folosind metoda drag and drop, Luna Display vă va permite, de asemenea, să mutați aplicații și programe de pe computer în iPad. De exemplu, puteți muta aplicația Adobe Photoshop de pe computer și în iPad și puteți deschide programul de acolo în timp ce computerul rulează alte programe.

 

Luna Display: prețuri și disponibilitate
Luna Display a fost inițial exclusiv pentru dispozitivele Mac, dar au lansat recent o versiune Pentru Windows 10. De asemenea, utilizatorii pot alege între tipul de mufă pentru dongle-urile lor: USB-C (Pentru Mac și PC), port MiniDisplay (Pentru Mac) sau HDMI (pentru PC). Dongle-ul de tip USB-C poate fi utilizat interschimbabil între computerele Mac și Windows 10.

Afișajul Luna vine într-un pachet cu un manual de instrucțiuni și un acord de garanție. Pachetul poate costa oriunde între 110 și 130 USD. Desigur, această gamă de prețuri este destul de abruptă pentru un dongle și nimic altceva. Dar, din nou, nu există multe dispozitive pe piață care să ofere aceeași funcționalitate și portabilitate wireless ca Luna Display.

 

Luna Display: Cerințe De Sistem
Luna Display poate funcționa cu mai multe dispozitive acum ca niciodată. Cu toate acestea, există încă limitări atunci când vine vorba de tipurile de dispozitive cu care poate funcționa. Ca atare, va trebui să vă asigurați că inspectați specificațiile dispozitivului înainte de a efectua o achiziție. Iată specificațiile minime pe care trebuie să le îndepliniți:

 

Cerințe Primare Ale Dispozitivului
Dispozitivul principal este dispozitivul al cărui spațiu pe ecran doriți să îl extindeți și dispozitivul în care se conectează afișajul Luna. Poate fi fie un dispozitiv Mac, fie un dispozitiv Windows. Iată specificațiile minime pentru dispozitivul principal:

 

1. Mac (Primar)
Mac-ul principal se poate conecta la un iPad sau la un alt computer Mac. Doar modelele Mac datate 2011 sau mai târziu sunt compatibile și trebuie să ruleze și cu sistemul de operare macOS 10.11 El Capitan sau mai târziu.

 

2. PC (primar)
PC-ul principal se poate conecta la un iPad sau la un computer Mac. Din păcate, Luna Display poate găzdui doar Windows 10 de acum, iar alte sisteme de operare (Linux, Unix, Android) nu sunt încă acceptate. Mai precis, dispozitivul poate funcționa numai cu Microsoft Windows 10 pe 64 de biți, Build 1809 sau o versiune ulterioară.

O altă cerință este ca PC-ul să aibă fie un procesor Intel sau AMD cu suport pe 64 de biți. Procesorul trebuie să ruleze, de asemenea, pe cel puțin 2GHz sau o viteză de procesare mai rapidă. De asemenea, trebuie să îndeplinească cerința GPU, ceea ce înseamnă că trebuie să aibă oricare dintre următoarele modele GPU: Intel HD Graphics 520, NVIDIA GeForce 820M sau o versiune ulterioară, AMD Radeon RX Vega 3 sau GPU compatibil DirectX 11 echivalent.

Chiar și spațiul de stocare este un considerent și trebuie să aibă cel puțin 4 GB RAM și cel puțin 1 GB hard disk rămas. Trebuie să se poată conecta la internet prin frecvența 802.11 n sau prin Internet prin cablu folosind cabluri standard.

 

Cerințe Privind Dispozitivele Secundare
Dispozitivul secundar este dispozitivul care va funcționa ca al doilea afișaj. Dispozitivul se conectează fără fir la afișajul Luna și poate fi fie un iPad, fie un computer Mac. Iată specificațiile minime pentru dispozitivul secundar:

 

1.iPad (secundar)
IPad-ul se poate conecta atât la computerele Mac, cât și la Windows 10. Modelul iPad – ului nu este specificat, dar trebuie să aibă un sistem de operare iOS 12.1 sau o versiune ulterioară. În plus, dispozitivul trebuie să ruleze cu cel puțin un procesor pe 64 de biți. Orice lucru mai mic, cum ar fi un procesor pe 32 de biți, nu va funcționa.

 

2. Mac (Secundar)
Mac-ul se poate conecta la alte Mac-uri, precum și la computerele Windows 10. În timp ce modelul MAC secundar nu este specificat, acesta trebuie să ruleze pe cel puțin macOS 10.11 El Capitan sau o versiune ulterioară.

 

Luna Display: Configurare
În funcție de factorul de formă al dongle-ului pe care l-ați achiziționat, acesta ar trebui să se poată încadra în oricare dintre următoarele porturi standard de pe PC-ul sau Mac-ul Windows 10: HMDI, USB-C sau MiniDisplay. Dimensiunea reală a dispozitivului poate varia ușor în funcție de tipul de dongle pe care îl utilizați. Dar diferențele sunt foarte neglijabile.

Lasă un răspuns