The Voice 5th Judge: Kelly Clarkson & echipa sufla John Legend departe cu incredibil ia pe melodia lui

Cea mai bună performanță antrenor-și-echipa din istoria show-ului punctează top 11 dezvăluie-care trei acte cântat pentru Instant salva, și care două a venit scurt?

Kelly Clarkson a dovedit de ce este una dintre cele mai bune din toate timpurile, cu o performanță uimitoare cu echipa ei, surprinzându-l pe John Legend ucigând una dintre melodiile sale ca „The Voice” împodobită de la 13 la 11.

Legenda nu a întors favoarea, deși i-a ajutat pe unii dintre membrii echipei sale să sune cel mai bine pe care l-au sunat vreodată, în timp ce i-a provocat să interpreteze un clasic Stevie Wonder alături de el.

Totul a fost în serviciul unui spectacol de o oră care are nevoie de niște umplutură. Modul în care a fost structurat a fost că partea de jos 3 au fost încet-foarte, foarte, foarte încet-a relevat pe tot parcursul nopții. Apoi, toți au fost însărcinați să cânte încă o dată pentru un vot instantaneu de salvare de la spectatori.

Dar numai o singură persoană ar fi salvată, lăsând două pentru a ieși din competiție. Ar putea Kelly atârnă pe ei patru artist plumb după Hailey Mia a fost Wild Card salva săptămâna trecută? Ar putea merge doi membri ai aceleiași echipe?

Orice s-ar putea întâmpla în această săptămână, deoarece ușile au fost aruncate deschise și este fiecare bărbat, femeie, duo sau trio pentru ei înșiși. Deci, cine a făcut suficient pentru a supraviețui săptămânii și a merge mai departe?

Avertisment corect, din moment ce sunt în siguranță acasă, probabil că voi fi puțin mai aspru decât colegii mei Kelly Clarkson, John Legend, Ariana Grande și Blake Shelton.

Și doar pentru distracție, voi clasifica performanțele de la cel mai rău la primul pentru Insta-Save pentru a vedea cine a fost preferatul meu și apoi să văd cât de aproape ai fost să-l faci bine cu voturile tale (adică să fii de acord cu mine).

Legenda echipei (w / John Legend)
(„Nu vă faceți griji despre un lucru”, Stevie Wonder) un ordin înalt pentru John să-și pună echipa, dar de fapt le-a ridicat pe toate. De asemenea, a arătat că una lângă alta pe o pistă similară, Shadale nu poate ține o lumânare la ceea ce face Jershika Maple. Între timp, Iosua continuă să ne impresioneze din ce în ce mai mult după un început lent cu puterea vocii sale. Întreaga performanță a fost foarte distractivă, ne-a plăcut aspectul lor potrivit și toată lumea a sunat incredibil cu mai multe alergări decât o pereche de pantyose prinse într-un patch briar.

Echipa Kelly (w / Kelly Clarkson)
(„U Muta mă mișc,” John Legend f. Jhene Aiko) Am văzut o mulțime de Antrenori efectua cu echipele lor, dar acest lucru poate fi cea mai mare performanta de acest tip acest spectacol a produs vreodată. A fost din altă lume. Toate aceste voci s-au reunit atât de frumos. Și fată pe nume Tom le-a inspirat în mod clar, așa cum am avut armonii care vin peste tot. John Legend a fost tratat la această performanță surpriză a cântecului său, dar pariem că nu avea nici o idee despre ce ar fi un tratament. Care ar putea fi lansat chiar acum la fel cum au efectuat-o pentru că a fost fără cusur, cu munca puternic de la fiecare persoană de pe acea scenă.

Rezultate
Carson Daly nu a pierdut timp în livrarea câtorva rezultate în partea de sus a spectacolului, invitând întregul Top 13 pe scenă. Este un veritabil rând criminal de talent, ca fiecare dintre ele a fost mare la un moment sau altul. Dar ei nu au fost toate Mare luni seara.

Ca amintire, vom împărtăși clasamentul nostru cu toate cele 13 acte de Top din spectacolul de performanță de mai jos:

Jershika Arțar [Legenda]
Jeremy Rosado [Kelly]
Wendy Moten [Blake]
Holly Forbes [Ariana]
Gymani [Kelly]
Jocuri Cu Masini
Joshua Vacanti [Legenda]
Fata Pe Nume Tom [Kelly]
Paris Winningham [Blake]
Lana Scott [Blake]
Hailey Mia [Kelly]
Shadale [Legenda]
Parcul Ryleigh [Ariana]
În timp ce am avut Ryleigh și Shadale în fundul nostru 3, nu am fost deloc încrezători că așa se vor scutura lucrurile. Predicția noastră de a merge acasă a fost de fapt Ryleigh și Lana, Hailey alăturându-le în partea de jos 3. Dar ne-am înșelat îngrozitor înainte. S-a întâmplat din nou?

Ținându-ne în suspans pentru o perioadă ridicol de lungă de timp înainte de Marea dezvăluire, a fost o veste bună pentru fată pe nume Tom, care se mișcă ușor în Top 11. S-au alăturat Jershika Maple, așa că se pare că jucăm jocul de popularitate, după cum știm, acestea sunt două dintre cele mai importante acte din competiție.

Următoarea în siguranță a fost Holly Forbes, care a fost stelară închizând noaptea. Pe măsură ce ne-am mutat în echipa Blake, am știut că Wendy Moten va fi următoarea noastră artistă sigură și meritată. E atât de lustruită. Hailey Mia a fost următoarea, ceea ce ne-a luat prin surprindere. Poate că a fost doar noi mai puțin îndrăgostit de ea în această săptămână, deși ea ne-a suflat departe cea mai mare parte a acestui sezon.

Joshua Vicanti a fost apoi urmat nu atât de îndeaproape (la naiba cu aceste pauze dramatice!) de Jim & Sasha Allen, și Paris Winningham. Și apoi au fost 5, și am început să se simtă destul de bine despre cele mai multe dintre clasamentele noastre de jos. Cel puțin ne-am simțit bine despre fundul nostru 2. Cu Hailey safe … Ei bine, nu am fost niciodată siguri dacă muzica country s-ar aduna în jurul Lanei sau nu.

După și mai multe agonizante prim-planuri și muzică dramatică, Carson Daly a împărtășit vestea bună cu Jeremy Rosado și Lana Scott, așa că muzica country a venit pentru ea, chiar și după o noapte destul de șubredă. Acest lucru ar putea fi de bun augur pentru ea pe drum, deoarece aceasta este una dintre cele mai mari baze de fani care urmărește acest spectacol.

SALVARE INSTANTANEE
Asta a însemnat, era Jos 2 artiști, Ryleigh Parc și Shadale, luptându-se împotriva Gymani, care am avut drum până în noastre de Top 5, pentru Instant Salva. Pe baza a ceea ce am văzut de la toți de-a lungul acestui sezon, Gymani-care este toată inima când cântă-ar trebui să spele podeaua cu adversarii ei.

Shadale [Legenda Echipei]
(„Breathe”, Faith Hill – 29, Douglasville, GA) indiferent de nota pe care spera să înceapă această melodie, Shadale nu a găsit-o. A fost o deschidere dezastruoasă câteva bare înainte de a lovi o parte mai mare și sa stabilit în. În mod clar nervii au fost obtinerea cele mai bune de ei, iese primul și fiind atât de aproape de eliminare. Am văzut-o la ei cel mai bun cu Team Legend mai devreme, și ea a lovit din nou o notă mare jale-dar restul piesei care a dus până la acel moment a fost o astfel de mizerie, totul a fost prea inconsistente.

Ryleigh Plank [Echipa Ariana]
(„Femeie periculoasă”, Ariana Grande – 20, Fort Myers, FL) dacă Ryleigh ar fi făcut-o luni seara, s-ar putea să nu fie deloc în această poziție. Dacă ea nu ar fi venit în off-cheie la cea mai mare parte la jumătatea drumului în cântec, ar fi fost de ajuns. Totuși, aceasta a fost cine este ea ca artist și a fost minunat să văd. Are atât de multă atitudine acolo sus și am simțit fiecare parte din ea.

Gymani [Echipa Kelly]
(„Dragoste dulce,” Anita Baker-23, East Point, GA) a fost un fel de cool cum Gymani atârnat chiar în spatele bate în măsurile timpurii, dar cu intenție. Ea a construit încet în punctul cel mai încrezător al vocii ei, arătând un registru mai jos sufocant similar cu Anita, având în același timp și acea putere răgușită care o face atât de specială în această competiție. Ne place R & B cu un pic de pietriș, oferindu-ne uneori Tina Turner vibes. Au fost ruleaza, scats și totul, dar chiuveta de bucătărie în acest spectacol. Așa lupți! Nu știm de ce e aici, dar să sperăm că nu va fi pentru mult timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *