Meghan Markle Împărtășește noua fotografie a Fiului Archie, farse WB vânzătorii lot pe Ellen

Ducesa de Sussex a dezvăluit, de asemenea, ce au fost copiii ei pentru Halloween și și-a amintit momentul în care ea și acum soțul ei, prințul Harry, au mers la o petrecere de Halloween deghizată înainte de „a fost în lume” că au fost împreună.

Este de la sine înțeles că Meghan Markle este o femeie cu multe talente-dar tocmai a adăugat un alt titlu la CV-ul ei: prankster!

În timpul episodului de joi din „The Ellen DeGeneres Show”, Ducesa de Sussex a participat la infamul farsă a camerei ascunse a lui Ellen. Meghan, 40, a vizitat vânzătorii din lotul studioului Warner Bros.în timp ce urma toate instrucțiunile de la gazda talk-show-ului, care îi spunea ce să facă prin cască. Ellen a făcut-o pe Meghan să spună și să facă niște lucruri ciudate și bizare, cum ar fi să se refere la ea de mai multe ori ca „Mami.”

După cum se arată în clip, mai sus, Meghan a fost escortată de unul dintre scriitorii lui Ellen, care s-a prefăcut că este asistentul lui Meghan. Meghan a mers mai întâi la cabina de cristal, unde Ellen a avut-o să atingă o grămadă de cristale și să spună lucruri de genul că avea „puteri vindecătoare.”Meghan a fost, de asemenea, instruit să pună o piatră mare pe frunte, în timp ce făcea un chat bizar.

Ea a continuat apoi să glumă masa sos fierbinte, în cazul în care Ellen a avut-o „sări în sus și în jos”, cu emoție și să mănânce un cip tortilla „ca un pic chipmunk.”După ce a mâncat un cip cu un sos fierbinte cu adevărat picant, Meghan a fost instruită să scoată niște lapte din tote-și era o sticlă plină de lapte.

Meghan a lovit masa de prăjituri în continuare, unde Ellen a pus-o pe Meghan să mănânce o mostră de prăjituri-din nou – „ca o veveriță”, să spună o glumă proastă, să pună urechi de pisică și chiar să cânte o melodie. Meghan a continuat să cânte pentru vânzător, înainte ca Ellen să iasă în sfârșit și să dezvăluie că totul a fost o glumă.

Videoclipul a fost apoi redus la talk-show, unde vânzătorii erau în audiența studioului. Meghan și Ellen i-au aplaudat pe cei trei pentru că au fost astfel de „sporturi grozave” de-a lungul întregii farse. Uita-te la toate merge în jos în clipul complet, de mai sus.

În timpul apariției ei pe Ellen, Meghan s-a deschis despre viața acasă cu prințul Harry și cei doi copii ai lor: Archie, 2 ani și Lili, 5 luni. Ea a împărtășit o fotografie adorabilă nouă a lui Archie – și este sigur să spunem că el a moștenit cu siguranță părul roșu al tatălui său!

În imaginea dulce, care a fost împușcat din spate, Archie-care purta o cămașă albastră, blugi și cizme galbene de ploaie Peppa Pig-poate fi văzut stând în interiorul coop de pui la casa familiei sale Montecito, cu un coș mic în mâna dreaptă. După cum se arată în imagine, mai jos, Archie se uita la un grup de pui, care mâncau de pe o masă de picnic de dimensiuni mici.

Ellen-care este vecină cu Meghan și Harry-a spus că Archie este „atât de dulce” cu puii și l-a numit „un suflet atât de blând.”

De asemenea, în timpul chatului, Meghan a împărtășit modul în care ea și familia ei au sărbătorit Halloween luna trecută, spunând că au petrecut vacanța acasă și chiar i-au văzut și pe Ellen și Portia. Meghan a dezvăluit, de asemenea, pentru ce s-au îmbrăcat Archie și Lili-deși Archie nu și-a păstrat costumul mult timp.

„Am vrut să facem ceva distractiv pentru copii, iar apoi copiii nu au fost deloc în ea”, a spus Meghan pentru Ellen.

„Archie a fost un dinozaur Pentru poate cinci minute”, a adăugat ea, la care Ellen chimed, spunând: „Nici măcar cinci minute. În cele din urmă, Harry l-a convins să-și pună capul.”

Cât despre Lili, costumul ei era un sconcs. „A fost atât de drăguț”, a spus Ellen și Meghan a țâșnit, ” știu! Ca o floare din Bambi.'”

Vorbind despre Halloween, Meghan și-a amintit și momentul în care ea și soțul ei acum au mers la o petrecere de Halloween deghizată înainte de „a fost în lume” că au fost împreună.

„A venit să mă vadă în Toronto, iar prietenii noștri și vărul său [Prințesa] Eugenie și [soțul ei acum] Jack [Brooksbank] au venit și ei”, a spus ea. „Noi patru ne-am strecurat în costume de Halloween pentru a avea doar o noapte distractivă în oraș înainte de a fi în lume că eram un cuplu.”

Meghan a împărtășit că petrecerea de Halloween a fost tematică „post-apocalipsă [tic]” și toți au avut ” costume foarte bizare.”Ea a adăugat:” Am reușit să avem doar o noapte finală, distractivă.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.